Personlige forløb

Fokus på dig

Med dig og dine ønsker i centrum planlægger vi et personligt forløb, der matcher dine behov og mål. Her kan vi have din sundhed og udvikling i fokus, og benytte lige præcis de redskaber, der støtter dig.

Du vil opleve at opnå en større grad af velvære, harmoni og indsigt.

Fordi redskaberne udvælges med udgangspunkt i netop dig, dine ønsker og behov kan en session foregå på forskellige måder. Ofte vil der være et mix af samtale, yogastillinger, åndedrætsøvelser, og meditationsteknikker udvalgt særligt til dig.

Inden den første session taler vi om dine ønsker til et forløb. Denne samtale kan foregå via telefon eller online, og er selvfølgelig gratis.

Hvem er et personligt forløb til?

Det kan være, at du har specifikke udfordringer, som du gerne vil have hjælp til at håndtere og tilpasse din yoga praksis til. Det kan være fysiske eller psykiske udfordringer, der gør at et personligt forløb giver bedst mening for dig.

Det kan være, at du bedst kan lide at praktisere yoga selv. Ønsker hjælp til at udforme et yoga program specifikt til dig. Eller få rigtig gang i din hjemmepraksis.

Det kan være du ønsker at avancere din praksis. Arbejde aktivt med Bandhas, Drishti, Mudra, Mantra eller noget andet specifikt. Jeg vil meget gerne støtte dig i at fordybe din praksis, arbejde med alignment i dine stillinger, fordybelse af din meditationspraksis og lignende.

Det kan også være du gerne vil tilpasse din praksis til din Ayurvediske konstitution og have råd og vejledning i kost og rutiner, der kan hjælpe til at balancere din dosha sammensætning.

Kontakt mig, så planlægger vi dit forløb!

Den indledende samtale er altid gratis

1 time kr. 650,-

4 timer kr. 2.200,-

10 timer kr. 5.000,- 

  • Brahmacharya – at vandre med bevidsthed
    Brahmacharya beder os rette vores blik mod det vigtige. At betragte hvert øjeblik som helligt. Hver handling, hver tanke som en mulighed for at blive på den rette sti. På Brahmans sti.
  • Hvad er Drishti – find fokus i din yogapraksis
    Formålet med Drishti er at få styr på vores sind, vores tanker og de indtryk vi modtager. Måske har du prøvet at stå midt i en yogatime, mens dine øjne vandrer og pludselig tager du dig selv i, at være i fuld gang med at sammenligne din egen praksis med ham, der står foran dig, eller overveje, hvordan du mon ser ud bagfra. Det er her Drishti virkelig kan hjælpe dig.
  • Asteya – værdsæt det du har
    For dem der ikke har nogen tilbøjelighed til at stjæle, er det virkelig dyrebare lige ved hånden.