Shasmina Gormsen

Hvem er jeg?

Mit navn er Shasmina. Jeg mødte yogaen et efterår, efter lang tids specialeskrivning. Med en krop, der skreg på bevægelse. Et meget ensomt sted i mit liv, hvor jeg langsomt var begyndt at stille spørgsmålstegn ved; de valg jeg traf for mig selv, min måde at være sammen med andre mennesker, mine relationer mere generelt og hvad meningen egentlig var. Ja specialeskrivning kan være ret krævende både fysisk og psykisk. Men heldigvis mødte jeg yoga. Yoga som siden er blevet min bedste ven og evige følgesvend (sammen med min mand). Og som har reddet mig utallige gange gennem diskusprolapser, bækkenbundsløsning, stress, migræne m.m. Listen føles uendelig lang.

Yoga kan ikke fikse alt. Og ofte skal der også professionelt sundhedspersonale til. Men yoga kan understøtte og fremskynde selvudvikling og heling både fysisk og psykisk.

Udgangspunktet i mit arbejde er holistisk. Hos mig er du altid både en krop, et sind og en sjæl. Det er du uanset, om jeg guider dig på et yogahold, eller vi er i en dialog i en 1:1 session.

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer, coach og er Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet.

Uddannelse

2021 – Yogalærer (RYT® 500) ved Yoga & Ayurveda Center, Steph Ball-Mitchell

2021 – Meditationslærer ved Yogamu, Nikolai Manek

2021 – Yin Yogalærer ved Yoga & Ayurveda Center, Steph Ball-Mitchell

2021 – Ayurvedisk specialist ved Yoga & Ayurveda Center, Steph Ball-Mitchell

2020 – Yogalærer (RYT® 200) ved Yoga & Ayurveda Center, Steph Ball-Mitchell

2020 – Restorativ Yogalærer ved Yoga & Ayurveda Center, Steph Ball-Mitchell

2020 – Coachuddannelse ved Coach Focus

2019 – 2020 – Hatha yogalæreruddannelse (100-timers) ved Senses, Natascha Hardt og Jaqueline Albers Thomasen

2019 – The science of happiness, Berkeley University

2019 – Yoga og Kroppen ved Mind Yourself, Simon Krohn

Jeg har desuden deltaget i en række forskellige kurser, workshops og immersions i traumesensitiv yoga, meditationsteknikker, Yoga Nidra, yoga filosofi, anatomi og fysiologi.