Yogahold

YOGAHOLD

Yogahold i Vejle

Laden Yoga & Pilates i Hornstrup

Yoga for Styrke og Fleksibilitet onsdage kl. 17-18

Vi kommer gennem mange af de klassiske yogastillinger – både i et flow, der giver varme i kroppen, og med mere dybe og rolige stræk. Hele kroppen arbejdes igennem. Vi arbejder både med at oparbejde styrke og fleksibilitet. Ved at tune ind på åndedrættet bliver vi nærværende. Det giver mentalt overskud og energi både i og udenfor træningslokalet. Timen afsluttes med en meditativ afspænding.

Du behøver intet forudgående kendskab til yoga for at deltage i denne time.

Alt udstyr er i lokalet.

For tilmelding se mere her. Der er ledige pladser efter sommerferien.

Yoga for mænd mandage kl. 20-21 eller onsdage kl. 18.30-19.30

Begge yogahold er kun for mænd!

Du vil få sved på panden – men garanteret også et smil på læben.
Vi kommer gennem mange af de klassiske yogastillinger – både i et flow, der giver varme i kroppen, og med mere dybe og rolige stræk. Hele kroppen arbejdes igennem. Vi arbejder både med at oparbejde styrke og fleksibilitet. Vi øver os i at trække stikket fra en måske hektisk hverdag og finde fysisk og mental ro gennem yogastillingerne, men også ved hjælp af forskellige åndedrætsøvelser.
Timen afsluttes med en kort afspænding.

Du behøver intet forudgående kendskab til yoga for at deltage i denne time.

Alt udstyr er i lokalet.

For tilmelding se mere her.

Yogahold i Horsens

FOF Sydøstjylland i Horsens

Yin yoga tirsdage kl. 9.30-11

Yoga for dig, der gerne vil arbejde med langsomhed og dybe stræk. Fokus i yin yoga er på at øge leddene og bindevævets mobilitet. Samtidig med at du finder afspænding og ro i både krop og sind.

Vi udfordrer os selv til at være med stilheden, i dybe stræk, der holdes i 3-7 minutter. Vi bruger aktivt vejrtrækningen til at støtte kroppen i at finde ro. Undervejs inddrages også afspændingspædagogiske øvelser, så vi bedst muligt støtter krop og sind til at give slip.

Der afsluttes med afspænding af hele kroppen og / eller en lille meditation, der giver velbehag i krop og sind.

Øvelserne er en blanding af liggende, siddende og på alle fire. Der tilbydes variationer af stillingerne, så de tilpasses til din krop. Du skal dog være komfortabel med at være på alle fire, samt ligge på måtten på gulvet.

Tilmelding her. Der er ledige pladser på holdet.

Funktionel yoga tirsdage kl. 11.30-13

Yoga for dig, der gerne vil styrke din krop, arbejde med din balance og fleksibilitet, samtidig med at du får spændt af, får en mental pause og lader op. 

Undervisningen består af en kombination af klassiske yogaøvelser, mobilitets og funktionel træning. Kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang med styrkende øvelser, blide stræk, men også fokus på din indre / ydre balance. 

Der vil løbende blive inddraget åndedrætsøvelser og generelt være fokus på åndedrættet undervejs.

Der afsluttes med afspænding af hele kroppen og / eller en lille meditation, der giver velbehag i krop og sind.

Øvelserne er en blanding af liggende, siddende, på alle fire og stående øvelser. Der tilbydes variationer af stillingerne, så de tilpasses til din krop. Du skal dog være komfortabel med at bevæge dig op og ned fra gulvet, samt være på alle fire.

Tilmelding her. 1 plads ledig efter sommerferien.