Yoga

Yoga kan noget særligt.

Gennem yoga styrker du både din krop og dit sind. Du forøger din kropslige smidighed samtidig med, at du mentalt bliver mere fleksibel. Du opnår bedre evne til at balancere, og mere balance i livet.

Funktionel Yoga

Udgangspunktet for min undervisning er at yoga skal være sjovt og udfordrende. Samtidig er det vigtigt for mig, at du oplever at komme helt ned i gear, får kontakt med dig selv og går derfra i en tilstand af ro, nærvær og tilfredshed.

Jeg underviser i funktionel yoga. Fokus er altså ikke så meget på de “klassiske” yogastillinger, men på kropsbevidsthed, nærvær og bevidst bevægelse.

Mental træning

I undervisningen arbejder vi med styrkelse af din opmærksomhed. Det gør vi både i bevægelse, gennem åndedrætsøvelser og meditationer. Når vi styrker opmærksomheden bliver vi bedre til at være lige her – lige nu.

Fysisk træning

Vi arbejder kroppen godt igennem. Både med fokus på styrke, balance og fleksibilitet. Udover klassiske yogastillinger, inddrager jeg ofte bevægelser fra funktionel træning og mobilitetstræning. Jeg henter inspiration bredt og inddrager flows fra vinyasa yoga, stræk fra yin, styrkende stillinger fra hatha og afspænding fra den restorative yoga.

Åndedrætstræning

Der er altid et særligt fokus på åndedrættet. På at åbne op rent fysisk, så der bliver plads til vejrtrækningen. At åbne op mentalt, så vi bliver opmærksomme på vejrtrækningen og dens betydning. Når vi er i kontakt med vores vejrtrækning, er vi i kontakt med os selv.

Kropsbevidsthed

For mig er kernen i yoga kontakten – nærværet. Jeg arbejder aktivt med at styrke kropsbevidstheden. Vi mærker kroppen, mærker nuet, mærker efter.

YOGA PÅ HOLD

Laden Yoga & Pilates i Hornstrup

Yoga for Styrke og Fleksibilitet onsdage kl. 17-18

Yoga for mænd onsdage kl. 18.30-19.30

Se mere her

FOF i Horsens

Yoga For Alle mandage kl 15.30-17

Yoga For Letøvede mandage kl. 17.15-18.45

Yin yoga tirsdage kl. 9.30 – 11

Funktionel yoga tirsdage kl. 11.30 – 13.00

Se mere her

Grejs Fitness i Grejs

Blid Hatha Yoga mandage kl. 9 – 9.50

Se mere her

YOGA EVENTS

Jeg afholder forskellige yoga events. De fleste er workshops på 2-3 timer. Jeg underviser i Hatha yoga, Restorativ yoga, Yin yoga, Aerial yoga og meditation. Du kan finde alle mine events her

  • Brahmacharya – at vandre med bevidsthed
    Brahmacharya beder os rette vores blik mod det vigtige. At betragte hvert øjeblik som helligt. Hver handling, hver tanke som en mulighed for at blive på den rette sti. På Brahmans sti.
  • Hvad er Drishti – find fokus i din yogapraksis
    Formålet med Drishti er at få styr på vores sind, vores tanker og de indtryk vi modtager. Måske har du prøvet at stå midt i en yogatime, mens dine øjne vandrer og pludselig tager du dig selv i, at være i fuld gang med at sammenligne din egen praksis med ham, der står foran dig, eller overveje, hvordan du mon ser ud bagfra. Det er her Drishti virkelig kan hjælpe dig.
  • Asteya – værdsæt det du har
    For dem der ikke har nogen tilbøjelighed til at stjæle, er det virkelig dyrebare lige ved hånden.