Yoga

Yoga kan noget særligt.

Gennem yoga styrker du både din krop og dit sind. Du forøger din kropslige smidighed samtidig med, at du mentalt bliver mere fleksibel. Du opnår bedre evne til at balancere, og mere balance i livet.

Yogaundervisning

Udgangspunktet for min undervisning er at yoga skal være sjovt og udfordrende. Samtidig er det vigtigt for mig, at du oplever at komme helt ned i gear, får kontakt med dig selv og går derfra i en tilstand af ro, nærvær og tilfredshed.

Undervejs i undervisningen vil du opleve, at vi i nogle stillinger bliver længe, får skabt et solidt fundament, får rettet til, og undersøger, hvad der sker i kroppen, mens vi står eller ligger der. Andre stillinger vil gøres mere dynamiske, ofte med inddragelse af åndedrættet. Mens vi i helt andre stillinger kan have fokus på en meditativ tilstand, afspænding og at åbne op.

Jeg arbejder gerne med små flows i mellem stillingerne, hvor vi bevæger os fra stilling til stilling i takt med vores åndedræt. Det giver varme i kroppen, og skaber en helt særlig følelse af kontakt til os selv.

Der er altid et særligt fokus på nærvær – at møde os selv og verden på en mindful måde.

YOGA PÅ HOLD

Laden Yoga & Pilates i Hornstrup

Yoga for Styrke og Fleksibilitet onsdage kl. 17-18

Hardcore Herreyoga 1 mandage kl. 20-21

Hardcore Herreyoga 2 onsdage kl. 18.30-19.30

Se mere her

FOF i Horsens

Yoga For Alle mandage kl 15.30-17

Yoga For Letøvede mandage kl. 17.15-18.45

Blid Hatha Yoga onsdage kl. 10-11.30

Se mere her

Grejs Fitness i Grejs

Blid Hatha Yoga fredage kl. 10 – 10.50

Se mere her

YOGA EVENTS

Jeg afholder forskellige yoga events. De fleste er workshops eller 1/2 dages retreats. Jeg underviser i Hatha yoga, Restorativ yoga, Yin yoga og meditation. Du kan finde alle mine events her

PERSONLIGE FORLØB

Er du interesseret i et personligt forløb kan du læse mere her.
  • Brahmacharya – at vandre med bevidsthed
    Brahmacharya beder os rette vores blik mod det vigtige. At betragte hvert øjeblik som helligt. Hver handling, hver tanke som en mulighed for at blive på den rette sti. På Brahmans sti.
  • Hvad er Drishti – find fokus i din yogapraksis
    Formålet med Drishti er at få styr på vores sind, vores tanker og de indtryk vi modtager. Måske har du prøvet at stå midt i en yogatime, mens dine øjne vandrer og pludselig tager du dig selv i, at være i fuld gang med at sammenligne din egen praksis med ham, der står foran dig, eller overveje, hvordan du mon ser ud bagfra. Det er her Drishti virkelig kan hjælpe dig.
  • Asteya – værdsæt det du har
    For dem der ikke har nogen tilbøjelighed til at stjæle, er det virkelig dyrebare lige ved hånden.