VÆRKTØJER

Gratis online yoga videoer

Gratis online yoga for alle. Grundig vejledning så alle kan være med. Du finder et udvalg af Restorative yoga sekvenser og Hatha yoga sekvenser. Både for begyndere og øvede. Med online yoga kan du praktisere lige når du vil, hjemme fra din egen stue.

Yoga for alle er yoga for dig, der ønsker nærvær og ro kombineret med bevægelse. Du behøver ikke have erfaring med yoga for at være med. Vi laver styrkende og strækkende bevægelser i et stille og roligt tempo. I denne sekvens er fokus på at åbne henover brystet, men vi skal selvfølgelig bevæge hele kroppen.

Yoga for alle er yoga for dig, der ønsker nærvær og ro kombineret med bevægelse. Du behøver ikke have erfaring med yoga for at være med. Vi laver styrkende og strækkende bevægelser i et stille og roligt tempo. I denne sekvens er fokus på at give vores hofter lidt ekstra opmærksomhed.

Hatha yoga sekvensen her er for dig, der måske har dyrket yoga i noget tid. Tempoet er lidt hurtigere, men stadig med god mulighed for at mærke efter i kroppen og finde ro. Dette er hovedsageligt en stående sekvens, hvor vi bevæger os med åndedrættet gennem solhilsner og får lidt varme i kroppen.

Yoga for alle er yoga for dig, der ønsker nærvær og ro kombineret med bevægelse. Du behøver ikke have erfaring med yoga for at være med. Vi laver styrkende og strækkende bevægelser i et stille og roligt tempo. Kort 10 minutters sekvens til lige at komme kroppen rundt. Særlig dejlig til at komme godt i gang med dagen.

Hvis du kun har 15 min til bevægelse, er Solhilsener et fantastisk valg. Her kommer vi gennem en variation af Solhilsen A og Solhilsen B. Vi bevæger os med åndedrættet gennem solhilsner, får lidt varme i kroppen og får strukket ud alle de rigtige steder.

Restorativ yoga – Åndedrættet er en restorativ yoga sekvens med fokus på at skabe plads til åndedrættet. Det er en begynder sekvens og stillingerne holdes i mellem 5-10 min.

Gratis online meditationer

Gratis guidet meditationer, du kan lytte til og følge med i lige når det passer dig. Du kan også følge mig på Insight Timer lige her, hvor du finder alle mine meditationer.

Find ro i krop og sind

Find stilheden

Kropsscanning

Rosinmeditation

Kærlig-venlighed

Taknemmelighedsmeditation

Velværemeditation

Skriveøvelser

Mit indre kompas

Mit indre kompas er en øvelse, der hjælper dig til at finde retning i livet.

3 gode ting

3 gode ting er en øvelse, der hjælper dig til at få fokus på alt det gode i livet

Mine styrker

Mine styrker er en øvelse, der sætter fokus på dig, og på alt det, du er god til.

Den lyse side

Den lyse side er en øvelse, der kan hjælpe dig til at vende situationer, ændre perspektiv og sætte fokus på de gode ting, du kan tage med dig, fra en lidt træls situation.