Om Mærk Efter

Velkommen her på siden og ind i mit lille univers.

Mærk Efter er både min virksomhed, hvor jeg tilbyder yogahold, personlige yoga forløb, holistisk coaching og forskellige events. Det er samtidig også et lille univers, hvor jeg deler alle de mange spændende værktøjer og indsigter, jeg har samlet sammen, med dig.

Du er landet det rette sted, hvis du synes, at det der med at mærke efter, lyder virkelig spændende, men måske også virkelig svært og diffust. Det kan være det her er dit første skridt på vejen til et gladere og mere meningsfuldt liv i balance, det kan også være, du har været på denne vej længe. Uanset så er du velkommen her, og jeg håber meget, at du finder noget du kan bruge og som kan hjælpe dig videre på din vej.

FAQ

Hvordan booker man en aftale?

Du kan booke en gratis forsamtale ved at sende en mail til info@maerkefter.dk eller ringe til tlf. 4239 9981

Pris og betalingsmuligheder

1 time kr. 650,-

5 timer kr. 3.000,-

10 timer kr. 5.000,- 

Tidsrum for aftaler

Jeg afholder som regel samtaler mandag fra kl. 8-14, tirsdag fra kl. 8-15 og fredag kl. 11-17. Hvis du ønsker en samtale udenfor disse tidsrum kan du sende mig en forespørgsel, så ser vi om ikke det kan lade sig gøre.

Antal sessioner

Det kan variere meget hvor mange sessioner du har behov for, alt efter hvad det er, du ønsker støtte til. Nogle gange er en enkelt session fint, andre gange vil der være tale om et egentligt forløb. Ønsker du et forløb, der strækker sig over længere tid, vil 5 gange oftest være et godt udgangspunkt. Kontakt mig så taler vi om, hvad der kunne være rigtigt for dig.

Hvor og parkeringsmuligheder

Jeg holder til på Skovvænget 6, der er parkeringsmulighed på gårdspladsen. Jeg kommer også gerne ud, hvis vi sammen vurderer at det giver bedre mening.

Fortrolighed

Alle samtaler er fortrolige. Jeg opbevarer så få oplysninger om dig som muligt, og værner højt om dit privatliv. Det betyder også at møder du mig på gaden eller i andre situationer, vil jeg ikke hilse eller på anden vis give udtryk for vores relation.

Ahimsa Angusthamadhye Asana Brahmacharya Bruhmadhye Coaching Drishti Filosofi Følelser Hastagre highperformancehabits HP6 Jul Kropsscanning Lykke Mantra Meditation Mening Mindfulness Mod Nabhi Chakra Nasagre Niyama Pada Padayoragre Parsva Patanjali Personlig udvikling Random acts of kindness Retning i livet Ro Satya Taknemmelighed Taknemmelighedsdagbog Tanker Traditioner Urdhva Venlighed Yama Yoga Yogafilosofi Yoga Sutra Åndedrættet